BU GOLDEN KISS



Ljubav je nedjeljom ujutro kad umjesto filtera na Instagramu, prigrlimo latice čistog jasmina upakirane u neodoljive metalne kutije sa tragovima zlata.


Obično koristim čiste (najradije bergamot i vaniliju) parfeme, bez jakih, dugotrajnih tragova koji uvijek obavezno podsjećaju na sam miris nježnosti, ali u danima poput nedjelje, na samom ispraćaju sedmice, kad odmaram od filtera i svakodnevnih navika, volim da se razbudim uz miris tek ubranog cvijeća, ili pomalo zgodnije - note neobičnog spoja voćno-cvijetnog buketa.

Već pri prvom spominjanju neobičnih voćno-cvijetnih kombinacija, gotovo je nemoguće zaobići pravi mali mirisni raj (onaj nedjeljni, kad vam treba nešto dovoljno jako da vam razbudi sva čula) koji se krije u notama novog BU Golden Kiss mirisa (tačnije linije koja se sastoji od istim sastojcima inspirisanim parfemom, mirisom za tijelo i dezodoransom). 

Veoma intenzivan, sladunjav, ali istovremeno upečatljiv - BU Golden Kiss je namijenjen svim djevojkama koje su i bez filtera spremne sa pokažu svoju osobnost. Pamtljiv toliko da ćete poželjeti da se nedjeljna jutra ponavljaju svaki dan, BU Golden Kiss je idealan saveznik za cjelodnevno uživanje u neobičnom spoju probuđenih čula i vješto pomiješanih cvijetno-voćnih nota.







Share:

1 comments