FLOWER PRINTED KIMONO



 Wearing:
Trench coat: FrontRow Shop
Boots: AzelFrance
Blouse: NewYorker

Čini se kako novembarski, sve kraći dani još uvijek vješto zaobilaze one kalendarom očekivane niske temperature i, meni ne baš tako drage, dugotrajne jesenje kiše. Istina, nadobudni meteoropata kojem ovakve okolnosti baš i ne pogoduju me svako jutro podsjeti na sebe, ponekad me tjerujući da sa već odavno pretrpanog dna ormara izvlačim komade koji će bar na koji sat, baš kao i novembarski dani, prevariti kalendarski sve nam bližu zimu. Po nekom nepisanom pravilu, boho stil sam uvijek spajala uz jesen, a kako se moda ne zaustavlja niti na jednom godišnjem dobu, onda se za kreiranje boho outfita ne morate odreći komada koji su vam koristili u drugim sezonama. Ukoliko još uvek niste uradili jesenje spremanje ormara i ljetnje krpice preselili na druge, manje potrebne police, a sa tavana spustili teške kapute, džempere i vunene šalove, iskoristite neobično tople novembarske dane i prekrojite jesenje trendove!




Share:

11 comments

  1. Super outfit :D

    http://adalleta.blogspot.no/

    ReplyDelete
  2. ajme te cizme su savrenstvo


    http://diary-of-shopaholic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Mogla bi malo vise slika postavljati.
    Ovako mi izgleda kao nedovrsen post...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stavim onoliko fotografija koliko mi ih se svidi nakon fotografisanja. Ponekad ih uradimo i preko 100, ali nijedna ne završi na blogu isključivo iz razloga jer sam ja vrlo sitničava kad su u pitanju fotkice. Mislim da sam već negdje pisala da mi je fotografija No.1 stavka kad je riječ o mom' blogu, tako da uvijek muku mučim sa selekcijom.

      Delete
  4. Love your boots, they seem to go well with both outfits & would you like to follow each other on
    GFC, Bloglovin & Google+? Lemme know & lets keep in touch!



    X
    http://subhamrai.blogspot.in/

    ReplyDelete
  5. Kakva su ti iskustva sa Amiclubwear sajtom? Ja sam vec nekoliko puta htjela da porucim nesto sa njihovog sajta medjutim prilikom stavljanja stvari u 'kosaricu' pored se nalazi nesto sto izracunava procijenjeni shipping, i cijena je bila smijesna.. blizu 50$, jednostavno ne mogu da vjerujem da li je to istina i kakva ti iskustva imas sa tim? Hvala unaprijed :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, cijena shippinga je bas visoka, vidjela sam da iznosi oko 50$, ali ja kao bloger imam besplatan shipping, tako da mi nisam imala problem s tim. Generalno, dostava je bas brza, paket iz SADa stigne za 3-4 dana, ali ga naši zadrže na carini još dodatna 2-3 dana,
      Možda da ih kontaktira i pitaš za neki drugi način dostave, trebalo bi da postoji više od samo jedne opcije shippinga! :*

      Delete
  6. Evo gledam. i ovo mi je tvoj najdrazi post, mozda zato sto sam dijete cvijeca :)))
    love it :)

    ReplyDelete