ROSAL FACE


Rosal Face linija krema za lice oplemenjena je najnježnijim sastojcima  čiju posebnost i lagodnost uživanja u zdravoj i nahranjenoj koži dočarava kroz bogatstvo sastojaka poput kokosovog ulja,  morskog kolagena, karite maslaca i vitamina E.



Rosal Almond Oil krema za lice - miriše toliko presavršeno i ima još savršeniju teksturu da ju je gotovo nemoguće ostaviti po strani. Iako nije krema koja je primarno namijenjena nanošenju prije šminkanja, ja ju koristim i za to (po običaju bježim od pravila) - a koristim je jer na koži pravi najdivniji soft touch, nema zatezanja kože, nema perutanja i koža je na dodir so, soooo smooth! Prva od 6 različitih krema koje Rosal trenutno ima u svojoj ponudi, ujedno je i moja omiljena; znate one kreme koje možete da koristite u svakom trenutku; na putovanju, u kućnoj svakodnevnoj njezi, dok ste van s drugaricama, u svojim malim kućnim anti-stres terapijama.  Procenat bademovog ulja u kombinaciji sa uljem koštica grožđa idealan su saveznik u regeneraciji kože i njenoj svakodnevnoj hidrataciji, pa je doslovno nemoguće da u mojoj,  uz sve male tajne ženske torbe, ne naiđete i na Rosal Almond Oil malo kremasto blago u novom Rosal pakovanju.
(Cijena: 9.95 KM)


Rosal 5 Oils (suha i veoma suha koža) dnevna krema  je prva stvar koja mi je došla "pod ruku" kada je riječ o novim Rosal kremama. Na prvu iznimno privlačno minimalističko  pakiranje u sebi krije još privlačniji miris ukomponovan u laganu teksturu koja dodatno ne isušuje kožu, niti stvara osjećaj ljepljivosti. 5 iznimno vrijednih ulja ukomponovano je u pakiranje od 50ml, pa se može smatrati pravim malim beauty gralom. Ulje argana, avokada, masline, kokosa i koštica marelice nezaobilzni su sastojci u hidrataciji kože, posebno one suhe, nenahranjene. Kako se gotovo svi tokom ljeta susrećemo sa problemom isušene kože, kombinacija ovih 5 ulja pravi je mali spas u njenoj revitalizaciji, a pri tom, uz UVA+B zaštitu, štiti od sunčevih zraka zadržavajući samo ono najzdravije u koži.


Rosal 5 Oils dnevna krema namijenjena je normalnoj koži i posebno otkriće će biti onima koji svakodnevno pribjegavaju osjećaju svježine na licu. Sa ekstraktima zelenog čaja i aloe vere, krema je iznimno nježnog i prijatnog mirisa i meni najdraža u nedjeljnim jutrima kada uz cijelu sagu jutarnjeg buđenja volim i nezaobilazni miris aloe vere na koži. Sa nezaobilaznom željom da svoju kožu oslobodim svih loših utjecaja koji dolaze iz zraka, na prvu sam "fell in love" sa prirodnošću ove kreme i vitamina kojima hranim kožu već sa jednim nanošenjem. Svakodnevno uživanje uz različite mirise, a opet sve zdrave sastojke na koži, apsolutni su must have ne samo ove sezone, nego tokom cijelog nam odrastanja....


Share:

0 comments