FALL 2013 TREND REPORT


Nadolazeća jesen je savršeno vrijeme da iz ormara izvučete komade koje su nosile generacije prije vas.
Sasvim sam sigurna da većina vas u ormarima ima neki stari džemper, kaput ili sako koji su vaše majke nosile u neko svoje, zlatno, vrijeme - i koji je ove jeseni spreman za revival i još poneko pokazivanje.
Uzorak sezone je tzv. tartan, odnodno karirani uzorak koji su ove sezone u svoje kolekcije uključili gotovo svi modni dizajneri - karirano na kaputima, sakoima, haljinama, suknjama, hlačama - nosi se na svemu !
Od baby rozog - famoznog Bubblegum trenda (boja žvakaće gume i šećerne vate), preko kariranog, printanog i predimenzioniranog, do volumeniziranog i ženstvenog - izdvojila sam 5 must have trendova koji će da obilježe ovu jesen.
U koji ćete vi da uskočite, osjetite sami.



*all of the items listed below are from Sheinside

Predimenzionirani kaputi muškog kroja



Bubblegum (boja žvakaće gume ili šećerne vate)



3. Pink Contrast Knit Sleeve Eyes Print Sweatshirt


Upečatljivi, nadrealni uzorci i printevi


2. Blue King_Hamster Galaxy Print Unisex Sweatshirt



Suknje "punog kruga", volumen i volani


3. Red Zipper Ruffle A Line Skirt


Tartan/karirani uzorak






Share:

16 comments

  1. Oversized kaput, po mogucnosti flamingo roze boje! ;) Ali i suknja pun krug!

    ReplyDelete
  2. ja karirano nikad, ali bas nikad, nisam voljela, mada osjetim da cu mu dati sansu ove sezone :) a od ovih 5 trendova mene, svakako, najvise odusevljavaju nadrealni printovi, i bas mi je ovaj rip diet duks na listi, oh I want it so much :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, i ja sam bas razmisljala o tim "sansama" dok sam radila ovaj post, obzirom da gotovo mrzim rozu otkad znam za sebe, al' što Maja spomenu iznad, jednom flamingo rozom oversized kaputu definitivno ne bih odoljela :D

      Delete
    2. Pridružujem se neoduševljenju rozom bojom, još od malih nogu :)

      Delete
  3. Nisam uopce ljubitelj kariranog, a rozu volim al ne na sebi :D
    Al nikad ne reci nikad...modi pogotovo

    ReplyDelete
  4. Volila bih jedan od ovih sasavih dzempera :D
    Uber cool! :P :P

    ReplyDelete
  5. ima nas sigurno, da već nosimo dosta od ovih "trendi" stvari i koji nećemo nositi to samo zato što to fashion scena nalaže. :)

    ReplyDelete
  6. karirano obozavam,fan baby roze boje sam postala od nedavno,"muski" kaputi su mi totalno cool vec dvije sezone... suknje punog kruga su,po meni,jedan od najljepsih modela suknje ikada... sve u svemu,zadovoljna sam onim sto nam "namece" ova sezona,skoro sve vec imam u ormaru...:D... naravno,dopuna istog nikad ne skodi...:)

    ReplyDelete
  7. Karirano za sad samo na kosuljama :)

    ReplyDelete
  8. Oversized kaputi su mi tako predivni, a u karirano sam se zaljubila ovog leta. Vec imam nekoliko vintage stvari koje cuvam za jos malo hladnije vreme. :)

    ReplyDelete
  9. Oversized kaputi su mi definitivno najzanimljiviji trend za ovu jesen. Imam vec nekoliko vintage stvari koje cuvam za jos malo hladnije vreme. :)

    ReplyDelete
  10. Volim karirano i suknje punog kruga...to se kod mene uvijek nalazi pri ruci, još ako to godišnje doba i trend nalaže,onda super ;)

    ReplyDelete
  11. Mene su zarobili printovi i karirano, a morat ću probat kako to izgledaju suknje s novim peplumom :)

    ReplyDelete